top of page

Verbetering en verjonging van elk type huid, ook van het gezicht

Neem contact op voor alle informatie over de unieke behandelmethodes van Skintherapy!

Uitgekiende behandelingen om de huid te verbeteren

Ouder worden laat zijn sporen na en dat is ook te zien aan de huid. De huid verslapt en er kunnen ook wallen, kringen, rimpels en vlekken opduiken. Skintherapy uit Hechtel-Eksel (bij Peer) biedt enkele unieke therapieën aan, die hiervoor een oplossing bieden.

venus freeze

Verjong de huid met Venus Freeze (MP)²!

Venus Freeze (MP)² kan men vergelijken met een facelift of bodyshaping, maar dan zonder chirurgische ingreep en volledig pijnloos. Met behulp van de (MP)²-technologie ontwikkelt dit medisch-esthetische toestel warmte op de huid. Het dringt dieper in de huidlagen door dan elk ander apparaat met als resultaat dat de huid aan jeugdigheid wint en dit alles in 1 toestel. Maakt fibroblasten aan wat zorgt voor collageen en elastine. Kortom: maakt lichaamseigenstoffen aan door nieuwe capillaire bloedvaatjes aan te maken. Dat zorgt voor huidverstrakking, plaatselijke afslanking, verbetering van de lichaamscontouren en vermindering van rimpels en cellulite. Het is een goed alternatief voor chirurgische lifting en als ondersteuning ervan.

Dé techniek voor verbetering van de gezichtshuid: NANOPORE Stylus

NANOPORE Stylus biedt microneedlingtherapie, waarbij zeer fijne naaldjes in de huid gaan om het huidherstelmechanisme en de aanmaak van nieuw weefsel te stimuleren. Al na de eerste behandeling is er resultaat zichtbaar. Dit toestel is effectief bij verslapping van de huid, rimpels en kraaienpootjes, wallen en donkere kringen, striemen, littekens, pigmentvlekken, verwijde poriën en cellulite.

We werken alleen met medisch-esthetische toestellen die aan de Belgische en/of Europese wetgeving voldoen en die door dokters gebruikt worden. Na een adviesgesprek met Skintherapy vragen we u bij deze behandelingen om eerst een akkoordverklaring te tekenen.

NANOPORE Stylus02
Accurett

Accurett

CRYOTHERAPIE HERUITGEVONDEN

Het toonaangevende, eenvoudige apparaat voor het snel en effectief verwijderen van alle goedaardige huidletsels, zonder beschadiging van gezond weefsel.
 

GECONTROLEERDE VERNIETIGING van ongewenst weefsel door het zeer precies aanbrengen van extreme koude.

WishPro plus

Het meest veelzijdige behandelsysteem voor huidverbetering

wish pro plus

Interesse in een huidverbeteringsbehandeling zonder verdoving en met minimaal ongemak? Maak dan een afspraak bij Skintherapy!

bottom of page